DOLAR
32,4917
EURO
34,7613
ALTIN
2.481,38
BIST
9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
20°C
Balıkesir
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
21°C

Ahu Tonguç şimdi de Ataşehir’de güzelliğe güzellik katıyor

24.05.2023 11:43
0
A+
A-

Başarılı Fenomen Ahu Tonguç’un 2. güzellik merkezi şubesi Ataşehir’de açıldı.

Ünlü fenomen Ahu Tonguç, büyük bir heyecanla ikinci şubesini İstanbul Ataşehir’de açarak güzellik alanında öncülük etmeye devam ediyor. Tonguç, 21 Mayıs Pazar günü, Bandırma’da bulunan güzellik merkezi şubesinin ardından İstanbul Ataşehir’de 8 katlı 40 odalı bir kompleks içerisindeki yeni şubesini açtı.

Ahu Tonguç Güzellik Merkezi, zayıflamadan kaş şekillendirmeye, makyajdan tırnak bakımına, lazer uygulamalarından cilt bakımına kadar bir kadının ihtiyaç duyabileceği tüm güzellik konularında hizmet veriyor. Tonguç, uzman kadrosuyla birlikte bayanlara kapsamlı bir güzellik deneyimi sunmayı hedefliyor.

Güzellik merkezinin açılış töreninde konuşan Ahu Tonguç, güzelliğin insanın ruhunda başladığını vurgulayarak, takipçilerinin ilgisi sayesinde bu yolda hızla ilerlediğini ifade etti. Kendi başarısını destekleyen ve güçlendiren takipçilerine minnettar olduğunu dile getiren Tonguç, açtığı yeni şubenin de onlara bir teşekkür niteliği taşıdığını belirtti.

Ahu Tonguç, markalaşmayı hedeflediğini ve Ataşehir Merkezi’nde yer alan güzellik akademisiyle yeni uzmanlar yetiştirmek için çalışmalarına başlayacaklarını da açıkladı. Bu sayede, güzellik sektöründe uzmanlaşmış profesyonellerin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Güzellik merkezi açılışına katılan konuklar, modern ve şık tasarıma sahip kompleks içindeki Ahu Tonguç Güzellik Merkezi’nin kalitesini ve geniş hizmet yelpazesini yakından gözlemleme fırsatı buldu. Merkezin, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış olması ve uzman kadrosuyla kaliteli hizmet sunması, konuklardan büyük beğeni topladı.

Ahu Tonguç Güzellik Merkezi’nin açılışı, güzellik tutkunları arasında heyecanla karşılandı. Tonguç’un başarısı ve yenilikçi yaklaşımı, sektörde yeni bir soluk getirirken, bayanların güzellik konusunda beklentilerini karşılamaya yönelik adımlar atmaya devam edeceği bilgisi alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.