DOLAR
32,5851
EURO
34,6875
ALTIN
2.525,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Hafif Yağmurlu
20°C
Balıkesir
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Erdek Kaymakamı Atasoy “Erdek’te 407 depremzede vatandaşımız ağırlanıyor”

04.03.2023 11:57
0
A+
A-

Depremzedelere kayıplarını açan Erdek’te 123 aile ve 407 depremzede vatandaşımız bulunurken 58 öğrenci de okullara kayıt yaptırdı.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Deprem bölgemizden gelen ve ilçemizde misafir ettiğimiz 123 aile ve 407 depremzede vatandaşımız bulunmaktadır. Ailelerimizin hepsi geldikleri ilk günden itibaren Kaymakamlığımız karşılama komitesi tarafından ziyaret edilmiş, ihtiyaçları karşılanmış ve karşılanmaya devam etmektedir. Deprem bölgemizden ilçemize gelen ve misafir ettiğimiz ailelerimizi Kaymakamlığımız karşılama ekibi harici, ilgili birim amirlerimiz ile birlikte bizzat tarafımca da şu ana kadar, toplam 67 ailemiz ve 220 vatandaşımız ziyaret edilmiştir. Misafirlerimiz baş tacımızdır yalnız bırakmayacağız. Misafirlerimizin eğitim ve öğrenim çağındaki evlatları ilçemizde bulunan okullara kayıtları yapılmış, tüm ihtiyaçları karşılanmıştır ve eğitimlerine de başarı ile devam etmektedirler. Okullarımıza kayıt yaptıran öğrenci sayımız ise 58’dir.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.