DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir
Az Bulutlu
17°C
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

KAĞAN KESKİN, AK PARTİ’DEN ERDEK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

23.11.2023 13:58
0
A+
A-

Erdek Ak Parti belediye başkan aday adaylarından Kağan Keskin başvurusunu resmen ilçe başkanlığına yaptı.

 

Erdek’in yerlisi ve İnşaat Mühendisliği yapan Kağan Keskin, Ak Parti’den Erdek Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

 

Kağan Keskin’in adaylık açıklaması şu şekilde, “Dört kuşaktır Erdek’te yaşayan Kafkas kökenli bir ailenin bireyiyim.45 yaşında ve 2 çocuk babasıyım. İlk orta öğrenimimi İstanbul’da lise öğrenimimi Bandırma’da tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldum. Mesleğime kendi bölgemizde başladıktan sonra Kale Grubu bünyesinde olan bir firmada yaklaşık 11 yıl görev yapıp en son genel md iken 2013 yılında kendi firmamı kurdum. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesi ve yurt dışında inşaat alanında hizmetler verdim.

2016 yılında memleketim olan Erdek e gelip yatırımımı vizyon katma anlamında Platinum villarını yaptım. Erdek’imize değer katma anlamında hizmetler yapmaya devam ediyorum.

 

Kurulduğu günden bu yana partimizin bünyesinde davamız adına birçok konuda gönülden destekçisi oldum.

Belediye başkanlığını istememdeki amaç; Marmara’nın incisi olan Erdek’imizi hakkettiği yere getirme adına tek nefes olarak hizmet vermektir.

 

Belediyeciliğin sadece yol kaldırım yapmak olmadığını tüm Erdek halkının ekonomik feraha kavuşması adına Tarih ve doğa harikası olan Erdek’imizi ulusal hem de uluslar arası arenada hakkettiği yere getirmek. Zeytinciliğimizi daha bilinen kaliteli yerlere getirip markalaştırma adına tek nefes olarak Erdek’imizin özlediği kavgadan uzak hakkettiği vizyon ve misyona kavuşturma adına elimden geleni tüm dava arkadaşlarımla birlikte başarmak için aday oluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.